Text Size
image
Onze voordelen:

Bekwame instructeurs
Zeer hoog slagingspercentage
Spoedcursus theorie en praktijk

Theorie
image
Wist u dit:

Maatwerk is mogelijk
Uw leskosten financieren
U kunt zich online aanmelden

Rijbewijs
Autorijschool StuPar verzorgt rijlessen voor iedereen. Als je op zoek bent naar een goedkope, maar kwalitatief uitstekende rijschool in Zuid-Holland met een zeer hoog slagingspercentage, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees verder
Met een spoedcursus kun je normaalgesproken in een paar weken je rijbewijs halen. Maar er zijn zelfs rijscholen die adverteren met "rijbewijs in 10 dagen". Bedenk wel dat dat ook het nodige van jou vraagt. Tips voor efficiƫnte rijles kun je vindt je in de rest van deze pagina".
Eindelijk is het dan zo ver, je mag afrijden! Maar wat kun je nu eigenlijk verwachten op een rijexamen? Wat zijn puntjes waar je op kunt letten? Wat moet je doen wanneer je zo zenuwachtig bent dat je niet meer helder kunt nadenken? In een aantal artikelen zullen deze onderwerpen besproken worden.
Van StuPar leert u 't echt snel want wij zijn volledig aangepast op het nieuwe rijden en door de persoons gerichte manier van les geven en duidelijke uitleg van de instructeur wordt onnodig veel lessen voorkomen en stapt u zelf verzekerd en met veel plezier achter het stuur.

Login Form